Huxley en Wallace-collectie voor het Vivarium-assortiment van Kirk & kirk

Na de geslaagde lancering van de Vivarium-collectie in 2014, ontwikkelt Kirk & kirk steeds nieuwe designs, zoals de Huxley en Wallace-modellen voor het jaar 2016. De collectie is voor meerdere prijzen genomineerd geweest. Ze behaalde een zilveren medaille bij de Londense Design Awards en de newcomerprijs van de Hall Of Frames, gekozen door de Zwitserse en Duitse opticiens.

De klanten van het merk Kirk & kirk houden van de lichtgewicht acrylglazen, die, evenals de unieke stijl, een belangrijke factor bij de keuze van de consument zijn.

“Wij waren zeer verheugd over hoe goed onze eerste collectie ontvangen is”, aldus algemeen directeur Jason Kirk. 

“Wij produceren alles in Frankrijk; van begin tot eind, behalve de broches (dieren) van zilver en goud, die door juweelhandwerkers in Engeland gemaakt worden. We hanteren de hoogste productiekwaliteit.” 

Volgend op dit succes bevat de Vivarium-collectie de twee nieuwe modellen Huxley en Wallace.

Vier nieuwe kleuren met een nieuwe afwerking, om een nieuwe dimensie aan de collectie toe te voegen. Zwart, mat kristal, nachtblauw en geschubd blauw, gezandstraalde modellen om een matte afwerking te creëren, die bij de zilveren en 9-karaat gouden broches passen.

"Magazine"