Presentatie van Sunday Somewhere, Australische brillen

Sunday Somewhere is veel meer dan een eenvoudig Australisch brillenmerk, het is vooral een levenswijze, een eerbetoon aan allen die van de outback dromen, die een onlesbare dorst naar avontuur hebben en zin in ontdekkingen. Nieuwsgierigheid, het onvoorziene, de reis... Sunday Somewhere is een uitnodiging om zich van beperkingen te ontdoen om nog onbekende streken te onderzoeken, ontdekken, dromen en de tijd nemen. Ja, gewoonweg de tijd nemen... zoals op een zondag...

Sunday Somewhere is veel meer dan een eenvoudig Australisch brillenmerk, het is vooral een levenswijze, een eerbetoon aan allen die van de outback dromen, die een onlesbare dorst naar avontuur hebben en zin in ontdekkingen.

Het is niet nodig de brilstijl die Sunday Somewhere biedt te beschrijven, want daar gaat het niet over!

Nieuwsgierigheid, het onvoorziene, de reis... Sunday Somewhere is een uitnodiging om zich van beperkingen te ontdoen om nog onbekende streken te onderzoeken, ontdekken, dromen en de tijd nemen.
Ja, gewoonweg de tijd nemen... zoals op een zondag... want 's zondags mag alles en de tijd telt niet. Ontdek de lijn Sunday Somewhere en geef u over aan de zondagse sfeer, heel ontspannen.

Hier is een presentatie van verschillende modellen en wat er over te weten valt. Vindt modellen als : Matahari, Heyeh, Soelae, Kiteys, Csa, Ned, Little God, Laura, Yetti, Valentine, Kendall, Isabella, Maximus, Charlie, Bruno, Cha Cha, Kai, Spike

De meeste van deze modellen zijn van hoogwaardig Italiaans acetaat met krasbestendige Italiaanse CR39-zonneglazen.

"Magazine"