ROLF Spectacles: de beste handgemaakte brillen uit Tirol, Oostenrijk

ROLF Spectacles is een familiebedrijf dat gevestigd is in de bergen van Tirol. Sinds 2009 vervaardigt het artisanale brillen met een montuur van hout, steen of hoorn. ROLF Spectacles heeft een nieuw soort scharnier van hout bedacht. Er komt geen enkel vijsje of stukje metaal bij kijken. De brilmonturen van ROLF Spectacles zijn ook dan erg makkelijk te onderhouden.

ROLF Spectacles is een familiebedrijf dat gevestigd is in de bergen van Tirol. Sinds 2009 vervaardigt het artisanale brillen met een montuur van hout, steen of hoorn.

ROLF Spectacles heeft een nieuw soort scharnier van hout bedacht.  Er komt geen enkel vijsje of stukje metaal bij kijken. De brilmonturen van ROLF Spectacles zijn dan ook erg makkelijk te onderhouden.

De antistatische monturen zijn echte lichtgewichten en perfect voor mensen met allergieën. Van brilmonturen en brillendozen over beursstanden en samples: ROLF Spectacles staat erop alles intern en op duurzame wijze te vervaardigen.

"Onze missie is om vanuit onze visie de wereld te laten kennismaken met nieuwe, ongeziene producten en zo de nieuwste trends mee vorm te geven, zonder ons kenmerkend DNA uit het oog te verliezen."

ROLF Spectacles heeft steeds het voortouw genomen bij de vormgeving en uitwerking van innovatieve ideeën.  De brilmonturen van ROLF Spectacles kaapten dan ook al 28 prijzen in 11 landen weg.

"Magazine"